MADONNA NATION.CZ - Novinky a zprávy • Madame X • tisková zpráva

8. prosince 2019 MADONNATION.CZMADONNA NATION.CZ • Novinky a zprávy • Madame X • tisková zpráva

Novinky a zprávy

Jméno Heslo Neodhlašovat Registrovat se Zapomenuté heslo
Novinky a zprávyAktualizace

Diskuzní fórumOdkazyO autorovi webuKontakt

Vítejte na MADONNANATION.CZ!

• hudba • nové album • Magic • Lisabon • Rhino • Maluma • Madame X • Medellín • Warner Music • Lauren D'Elia
Madame X • tisková zpráva Středa 17. dubna 2019 16:51:54

MADONNA NATION.CZ • Madame X

Madonnino napjatě očekávané 14. řadové album Madame X vychází pod Live Nation / Interscope Records / Maverick po celém světě v pátek 14. června. První písnička z alba Medellín, napsaná a nahrána s kolumbijskou superstar Malumou, debutuje dnes v Zane Lowe's World Record na Apple Music's Beats 1. Celé album Madame X si lze předobjednat už nyní. Předobjednávky zahrnují první skladbu, kterou již nyní nabízí Apple, Spotify, Amazon a další portály. Některé další vybrané skladby pak budou ke stažení ještě před oficiálním datem vydání.

Nový videoklip představí Madonna sama exkluzivně v po celém světě přenášeném pořadu MTV "MTV Presents Madonna Live & Exclusive: Medellín Video World Premiere" ve středu 24. dubna. Madonna bude k dispozici DJ Trevoru Nelsonovi a fanouškům k živému rozhovoru o její nové desce a kreativním procesu za její až nadpřirozenou kariérou. Kolumbijský zpěvák Maluma se k nim přidá prostřednictvím videohovoru z Miami. Madonna bude též odpovídat prostřednictvím satelitního přenosu MTV's Sway Calloway, na dotazy fanoušků z New York City a v pozdějších relacích i z Milana a S?o Paula.

V posledních letech ovlivňoval Madonnu po tvůrčí stránce Lisabon a Portugalsko. Madame X je sbírkou 15 nových písní, které oslavují Madonnin vztah k latinské kultuře a hudbě, stejně tak i vlivy hudby z celého světa. Madonna na ní zpívá nejen anglicky, ale i španělsky a portugalsky. Medellín patří k vrcholným kouskům alba. Spolu s koproducentem Mirwaisem v ní zachytili ducha Malumova rodiště. Dále na desce najdeme hymnus I Rise, jamajskými tančírnami inspirovanou píseň Future, ve které zazní i Quavo a kterou koprodukoval Diplo, nebo Mirwaisův zvukově inovátorský Dark Ballet. Nahrávání v Portugalsku, Londýně, New Yorku a Los Angeles trvalo 18 měsíců. Kromě Mirwaise Madonna spolupracovala s Mikem Deanem, Diplem a dalšími.

"Lisabon, tady vznikla má deska," říká Madonna. "Tam jsem našla svůj kmen a kouzelný svět neuvěřitelných muzikantů, kteří mě znovu utvrdili v tom, že hudba z celého světa je hluboce propojená a tvoří duši vesmíru."

Madame X vyjde na CD ve standardním a deluxe provedení. Kromě toho se chystá celá řada balíčků spolu s jedinečnými suvenýry. Dále pak i vinyly i dokonce i kazeta.

Další informace o albu, videoklipech a vystoupeních budou oznámeny v následujících týdnech.

MADONNA NATION.CZ • MADONNA NATION.CZ • Madame XMADONNA NATION.CZ • MADONNA NATION.CZ • Madame XMADONNA NATION.CZ • MADONNA NATION.CZ • Madame X

Související článkyMadame X • tracklist • obal • creditsMadame X na MTVMadonna + Maluma: MedellínVítejte ve světě Madame X

• Madame X • nové album • hudba • MTV

Zpět na hlavní stránkuFacebookTwitter • Hodnocení: (Ø: 5.00 | Σ: 5)
Hodnocení

Pro hlasování je třeba se přihlásit.